“Üniversiteye Doğru” Semineri – Eylül 2018

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulumuzun konferans salonunda 11.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerimiz için “Üniversiteye Doğru” öğrenci semineri gerçekleştirildi Öğrencilerimize Ölçme Değerlendirme Birimi Uzmanı ve YGS/LYS Koordinatörü Neşe Uygur, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Şeyda Tosun, Yurt Dışı Eğitim Danışmanlarımız Tulu Derbi ve Serap Resimcioğlu tarafından öğrencilerimize sınav süreci ile ilgili bir takım bilgilendirmeler yapıldı.
Okulumuzun ilk mezunlarından olan öğrencilerimiz de yapılan bilgilendirmeler sonrasında söyleşiye katılarak kendi deneyimlerini ve başarılarına nasıl ulaştıklarını arkadaşlarıyla paylaştılar. Mezunlarımız 11.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerimize hayatlarının en önemli süreçlerinden birini yaşayacakları bu yolda desteklerini esirgemeyeceklerini tekrar hatırlatarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.