XVIII. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması – Mayıs 2017

Keşfeden, sorgulayabilen ve sürekli öğrenmeye istekli, karşılaşılan her türlü sorunun bilimsel yöntemlerle çözülebileceğini fark eden, grup çalışmalarına yatkın öğrenciler yetiştirmek amacıyla okulumuzda fen proje çalışmaları yürütmekteyiz.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları XVIII. Bilim Şenliği ve Proje Yarışmasında öğrencilerimiz hazırladıkları projeler ve sunumları ile birçok okulun arasında fark yaratarak jüri üyelerinin beğenisini kazanmayı başardılar.

Selin KÖSEOĞLU ve Duru Karya ÖZCAN “MANGAL KEYFİ” projesiyle, 7.SINIFLAR BİRİNCİSİ, Ada DURAN ve Beliz UZUN “KARBON AYAK İZİMİZİ KÜÇÜLTELİM” projesiyle 6.SINIFLAR ÜÇÜNCÜSÜ olmuşlardır.

Ayrıca 5.sınıflardan Mert TOPÇU ve Demir AKYOL, Emir ÇELET ve Aral Efe MERMER, 6.sınıflardan Zeynep Gülin AKKAŞ,  7.sınıflardan Ege Başar YOLAGİDEN ve Bora GÖZÜDOK hazırladıkları projeler ile okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.
Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.