Yıldız Teknik Üniversitesi Gezisi – Kasım 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik Birimi olarak üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimizin, hedef belirleyebilmelerine yardımcı olabilmek ve sınava hazırlık sürecinde motivasyonlarını desteklemek amacıyla üniversite gezileri düzenliyoruz. Bu amaçla 11.sınıf öğrencilerimiz ile 7 Kasım Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nü gezdik. Kampüs turundan önce yapılan bilgilendirme sunumu ile öğrencilerimiz merak ettikleri her soruya cevap bulma şansı yakaladılar.

Üniversiteyi ve bölümleri doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz bölümler hakkında bilgi aldılar, okulun fiziki yapısını sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve üniversite havasını teneffüs ettiler.