ALKEV Özel Anadolu Lisesi GIB-Uluslararası Diploma Programı Adaylık Onayı Hakkında

ALKEV Özel Anadolu Lisesi GIB-Uluslararası Diploma Programı Adaylık Onayı

ALKEV Özel Anadolu Lisemizin Haziran 2016 tarihinde başvurduğu  GIB-Uluslararası Diploma Programı Aday Okulu statüsü onaylanmıştır. Okulumuz IB Uluslararası Bakalorya Dünya Okulu olmak ve öğrencilerimize yurtiçinde ve yurtdışında geçerli olan Uluslarası Diploma’yı sunmak üzere iki yıllık akreditasyon süreci hazırlıklarına devam etmektedir.

Adaylık başvurumuza istinaden IBO’dan gelen resmi onay yazımızı Türkçe karşılığı ile birlikte bilgilerinize sunarız.

Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi is a candidate school* for the Diploma Programme*.
This school is pursuing authorization as an IB World School. These are schools that share a common philosophy—a commitment to high quality, challenging, international education that Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi believes is important for our students.

*Only schools authorized by the IB Organization can offer any of its three academic programmes: the Primary Years Programme (PYP), the Middle Years Programme (MYP), or the Diploma Programme (and in addition the IB Career-related Certificate). Candidate status gives no guarantee that authorization will be granted.

For further information about the IB and its programmes, visit http://www.ibo.org

Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Anadolu Lisesi Diploma Programı için bir aday okuldur*.
Bu okul, IB Dünya Okulu olarak onay almak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu okullar ortak bir felsefeyi paylaşırlar – Alman Liseliler Kültür Eğitim Vakfı Özel Anadolu Lisesinin öğrencileri için önemli olduğuna inandığı söz konusu bu felsefe; kaliteli, iddialı, uluslararası eğitim verme yükümlülüğünü kapsamaktadır.

*Sadece Uluslararası Bakalorya Organizasyonu tarafından yetkilendirilen okullar kurumun dört akademik programından herhangi birini uygulayabilirler: İlk Yıllar Programı (PYP), Orta Yıllar Programı (MYP), Diploma Programı (DP) veya Kariyer Odaklı Program (CP). Adaylık statüsü okullara onay alma garantisini vermemektedir.

Uluslararası Bakalorya Organizasyonu ve programlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için http://www.ibo.org adresini ziyaret edebilirsiniz.