Anaokulu Veli Oryantasyon Programı

Sayın Velimiz,

Öğrencilerimizin okul yaşantıları ve onları bu süreçte nasıl desteklememiz gerektiği hakkında bilgi vermek amacı ile 08.09.2014 pazartesi günü “ veli oryantasyon programı” düzenlenmiştir.

Veli oryantasyon programına öğrencilerimiz katılmayacaklardır. Program detayları aşağıda verilmiştir.

Katılımınızı bekler saygı ve sevgilerimi sunarım.

Ayşenur YAVUZ

Okul Müdürü

ALKEV ÖZEL ANAOKULU
VELİ ORYANTASYON PROGRAMI
Tarih: 08.09.2013 Pazartesi
Saat: 10.00/ 12.00
Yer: ALKEV Özel Okulları Konferans Salonu
Program Akışı
  • Açış Konuşması
  • Sınıf ve branş öğretmenleri ile tanışma
  • Eğitim programının işleyişi ve velilerimizin eğitime katkısı
  • Anaokulunda Almanca
  • Rehberlik çalışmaları
  • İstasyon etkinlikleri
NOTLAR:1-       Bu çalışmaya gelirken çocuğunuza ait 8 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisini yanınızda getirmeniz önemle rica olunur.

2-       Aynı gün eğitim ihtiyaçları ödemeleri muhasebe birimimize yapılacaktır. Fiyatlar yaş gruplarına göre aşağıda belirtildiği gibidir.

3- 4 Yaş Grubu 790 TL (Okul Eşofmanı + Kırtasiye + Tiyatro+ Kitap+ Kutlama ve mutfak etk.)

4- 5 Yaş Grubu 1030 TL (Okul Eşofmanı +Kırtasiye Tiyatro + Gezi+ Kitap + Kutlama ve mutfak etk.)

Hazırlık Grupları 1100 TL (Okul Eşofmanı +Kırtasiye Tiyatro + Gezi+ Kitap + Kutlama ve mutfak etk.)

3-       Servis Bürosu yetkilileri okul servis kayıtları için hazır bulunacaklardır. Kaydınızı yaptırmayı lütfen unutmayın.

2018 Lise Kayıt Kabul bilgileri için tıklayın Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Yenileme Randevu Sistemi için tıklayın