MSGSF Devlet Konservatuarı Gezisi – Aralık 2017

12.12 2017 Tarihinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarına ALKEV Özel Okulları Müzik Seçmeli 5. Sınıf öğrencileri olarak yaptığımız gezi çok etkileyiciydi.
Yaylı Çalgılar Ana sanat Dalı, Piyano-Arp-Gitar Ana sanat Dalı, Üfleme ve Vurma Çalgılar Ana sanat Dalı ve Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Ana sanat Dalı olarak eğitim öğretim yapılan bu okulda öğrencilerin bireysel çalışma odalarında, hatta koridorlarda yaptıkları çalışmalar ilgimizi çekti, bize “İnsan yeter ki çalışmak istesin” dedirtti.
Bale, yan-flüt, fagot, obua, trompet, trombon, klarnet, çello, kontrbas, piyano çalan öğrencilerin çalışmalarını izleyip onlarla gerçekleştirdiğimiz mini söyleşiler bizi bilgilendirdi, çok mutlu etti.
Bu ziyaretimizin çok faydalı geçmesini sağlayan değerli Filiz Hanım ve katkıda bulunan konservatuar öğrencilerine sonsuz teşekkürlerimizle.