Laboratuvarlar

ALKEV Özel Okulları bünyesinde bulunan tüm laboratuvarlarımız öğrencilerimizin ilgili branşlarda ihtiyaçları olan ve ders içeriklerine ve müfredat programına uygun malzemeler kullanılarak düzenlenmiştir.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında açılan Fizik, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarları vakfımızın kurucu mütevellilerinden Sayın Nükhet DEMİREN ve ailesi tarafından vakfımızın kurucu mütevellisi Selim DEMİREN anısına yaptırılmıştır. Her üç laboratuvar en son teknoloji, dizayn ve malzemeler kullanılarak yaptırılmıştır.

Lise ve ortaokul öğrencilerimizin yanı sıra ALKEV Özel Okullarının diğer sınıfları tarafından da kullanılan laboratuvarımızda tüm öğrencilerimizin ilgili branşlarda aynı anda deneyler yapabilmesine ve bu branşlarda kendilerini etkin bir şekilde geliştirebilmelerine imkan sağlanmaktadır. Ayrıca ilkokul öğrencilerinin kullandıkları, vakfımızın kurucu mütevellisi ve Vakıf Başkanı olan Dr. M.Cengiz Sezen’in yaptırdığı Fen Laboratuvarımız da mevcuttur.

Okulumuzun iMac Laboratuvarlarını tüm öğrencilerimiz sadece Bilgisayar dersi için değil, diğer branşlarda da alanlarında yetkin öğretmen kadromuz rehberliğinde etkin bir şekilde kullanmaktadırlar.

Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Başvuru Formu için tıklayın