Okul Aile Birliği

ALKEV Özel Okulları 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 2 Ekim 2023 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanarak gerçekleşmiştir.

Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise velilerimizden oluşan Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna asil ve yedek üyeleri seçilmiştir. 5 Ekim 2023 tarihinde asil ve yedek üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirilen Okul Aile Birliği toplantısında üyeler arasında yapılan oylama sonucu görev ve yetki dağılımları belirlenmiştir.

2023-2024 eğitim öğretim yılında ALKEV Özel Okulları Okul Aile Birliği üyelerine ait görev ve yetki dağılımları aşağıdaki gibidir.

Değerli velilerimize kıymetli katkıları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

Başkan: Gülsün USTA
Başkan Yardımcısı: Volkan ARISOY
Muhasip Üye: Emel ÜNAL BİRKAN
Sekreter: L.Begüm BEYAZ KERİMOĞLU
Üye: Zeynep POLAT

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Gizem NALBANİ
Gülfem SARAÇ
Derya KÖSEOĞLU
Semra GÜRKAYA
Aslı KOCATÜFENK

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri;

Nagihan ÜNLÜ (Veli)
Deniz BAŞARAN (Öğretmen-Yönetici)
Vildan KOCAOĞLU (Öğretmen-Yönetici)

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri;

Murat TEBER (Veli)
Burcu KORKMAZ (Öğretmen)
Meral Seda ÖZARDA (Öğretmen)