Ana-İlk-Orta Okul Aile Birliği

Sevgili ALKEV Ailesi,
Ana, İlk ve Ortaokul müdürümüz Sayın Ayşenur Yavuz’un ve İlkokul Müdür Yardımcımız Tamar Uçar Özdemir’in katılımı ile 2 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz “Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri” sonucunda Anaokulu, İlk ve Ortaokul Okul Aile Birliğinin 10 üyesi belirlenmiştir.

Daha sonra 7 Kasım 2016 tarihinde yapılan ilk toplantı ile görev dağılımı yapılmıştır.

2016-17 Ana-İlk-Orta Okul Aile Birliği Üyeleri

Başkan : Şebnem Tamcı
Başkan Yardımcısı : Elçin Yıldırım
Muhasıp : Naciye Demir Çapar
Sekreter : Özgür Erincin Yeral
Üye: Oya Albayrak
Üye: Nazlı Ülkü
Üye: Ayşe Yılmaz
Denetçi: Meryem Gülbay Uzun
Denetçi: Necati Yiğit
Denetçi: Hanife Şen
Denetçi: Ebru Say

2016-2017 eğitim öğretim yılında siz değerli velilerimizin de desteğiyle gerçekleştireceğimiz etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerimize yenilerini de ekleyerek devam edeceğiz.

Bizlere okulailebirligi@alkev.k12.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Okul Aile Birliği

2016-17 ETKİNLİKLERİMİZ

Sosyal Sorumluluk Projesi ve Etkinlikler

ALKEV Okul Aile Birliği olarak Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Halil Fahri Orman İlköğretim Okuluna yardım etmeye karar verdik. Yapılan ön görüşmelerle ihtiyaçlar tespit edildi. Değerli velilerimiz sayesinde, Kaplumpapa Şenliği’nden elde edilen gelir ile Halil Fahri Orman ilköğretim okulunu yaşanabilir hale getirdik.
Neler mi yaptık?
– Menfezler yapıldı,
– Sınıf kapılarına kol takıldı,
– Kantine yeni su tesisatı çekildi ve su saati takıldı,
– Tuvaletlerin tamamı gözden geçirilerek, kullanılabilir hale getirildi.

ALKEV 16. Geleneksel Kaplumpapa

ALKEV Özel Okulları Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Kaplumpapa Şenliğinin 16.‘sı bu sene büyük heyecan ve coşku ile kutlandı.
Bu sene Şenliğimize, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin desteği ile daha güçlü bir kadro ile hazırlandık.
Okulumuzun her bir köşesinde düzenlenen farklı aktiviteler ve spor müsabakaları ile çocuklarımızın neşesine neşe kattık.
Liseli öğrencilerimizin Destination Imagination (DI) yarışmasına katılmak için yaptıkları çalışmalar, çabalar görülmeye değerdi.
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturulan “Bir Tuğla da Sen Koy” çalışmamız ile ihtiyacı olan çocuklarımıza daha iyi eğitim/öğretim ortamı sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Bu proje ile tam da okulumuzun misyonuna uygun, toplum yararına çalışmanın gururunu yaşıyoruz.
Biz bu sene, ALKEV Ailesinin el ele vererek ne kadar güçlü bir aile olduğunu ve birlikte neler yapabileceğini gördük.
Katkı da bulunan ve o gün Kaplumpapa Şenliğinde bizi yalnız bırakmayan herkese; öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

08 Mart Kadınlar Günü Etkinliği

OAB olarak mozaik etkinliğinde hep birlikte, güzel bir ortamda, keyifli bir çalışma yapmaktan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek isteriz.
Her biri birbirinden güzel tasarladığınız çerçevelerle, sosyal sorumluluk projesine katkı sağladığınız için teşekkür ederiz.
Ayrıca; etkinliğe katılamamakla birlikte projenin amacına ulaşması için desteklerini esirgemeyen velilerimize de teşekkürü bir borç biliriz …

Anaokulu Ziyareti

28.02.2017 tarihinde Anaokulu Müdür Yardımcımız Hazan Kaya’yı ziyaret ettik. Kaplumpapa şenliğimiz icin Anaokulu çocuklarımızında katılacağı etkinlikler hakkında bilgi alış verişinde bulunduk.

Waffle Günü

İkinci deneyimimizi 24 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirdik.