Ana-İlk-Orta Okul Aile Birliği

Sevgili ALKEV Ailesi,
Anaokulu Müdürü Hazan Kaya, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Ayşenur Yavuz’un ve İlkokul Müdür Yardımcımız Tamar Uçar Özdemir’in katılımı ile 19 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz “Yönetim ve Denetim Kurulu Seçimleri” sonucunda Anaokulu, İlk ve Ortaokul Okul Aile Birliğinin 12 üyesi belirlenmiştir.
Daha sonra 30 Ekim 2017 tarihinde yapılan ilk toplantı ile görev dağılımı yapılmıştır.

2017-18 Ana-İlk-Orta Okul Aile Birliği Üyeleri

Başkan : Meryem Gülbay Uzun
Başkan Yardımcısı : Elçin Yıldırım
Muhasıp : Oya Albayra
Yazman: Betül Ensari
Asil Üye: Özgür Erincin Yeral
Yedek Üye: Başak Uysal
Yedek Üye: Burcu Bayer
Yedek Üye: Sevil Sarıgül
Yedek Üye: Müge Parmak
Yedek Üye: Safiye Genç Sağın

Denetim Kurulu
Asil Üye: Necati Yiğit
Yedek Üye: Ömer Ergülü

2017-2018 eğitim öğretim yılında siz değerli velilerimizin de desteğiyle gerçekleştireceğimiz etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerimize yenilerini de ekleyerek devam edeceğiz.

Bizlere okulailebirligi@alkev.k12.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Okul Aile Birliği

17.Geleneksel Kaplumpapa Şenliği 2018

Geleneksel olarak her yıl Ana-İlk-Ortaokul Okul Aile Birliği olarak gerçekleştirdiğimiz Kaplumpapa Şenliğinin 17.sini hep beraber düzenledik.

Emeği geçen tüm OAB üyelerine, öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, Büyükçekmece ve Beylikdüzü Belediyesine, komşumuz olan MEV Okullarına, Sardunya’ya, Levent Köksal Dans Okuluna ve katılımları ile bizleri onurlandıran tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Grünstadt Kita – Nisan 2018

Ana-İlk-Orta Okul Aile Birliği Başkanımız, Anaokulu müdürümüz Hazan Kaya’nın Almanya’da bulunan Grünstadt Kita müdürü Katja Weber’e yazdığı 23 Nisan kutlama mektubunu ve Anaokulu çocuklarımızın Kita arkadaşları için hazırladığı 23 Nisan kartlarını sahiplerine ulaştırdı. Akabinde canlı yayın yaparak çocuklar birbirleriyle görüştü ve şarkı söylediler. Almanya’dan sevgi ve selamlarını ilettiler. ziyaret ettik. Çocukların 23 Nisan kartlarını götürdük ve teslim ettik.

Velilerimizle Müzik Ritim çalışması, Seramik Atölyesi ve Mutfak İncelemesi – Nisan 2018

Anaokulu Kahvaltısı – Mart 2018

Mutfak Sanatları Atölye Çalışması – Mart 2018

Sosyal Sorumluluk Projesi – Aralık 2017

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte düzenlediğimiz Sosyal Sorumluluk projesi dahilinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine katkıda bulunabilmek ve daha çok çocuğumuza okuma imkanı sunabilmek için Yeni Yıl Panayırı’nda bir araya geldik. Elde edilen bağışı okulumuz adına gururla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin temsilcilerine teslim ettik.

24 Kasım Öğretmenler Günü Sürprizi…

2018 Lise Kayıt Kabul bilgileri için tıklayın Kayıt Başvuru Formu için tıklayın