Anadolu ve Fen Lisesi Okul Aile Birliği

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı 3 Ekim 2017 Salı günü Lise Toplantı Odasında toplanmıştır. Oylama sonucundan Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri aşağıda belirtildiği şekilde oluşmuştur.

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:
1. Okul Aile Birliği Başkanı: Mertem IŞIL
2. Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı: Zehra AYRAN
3. Muhasip: Cenk AKINCILAR
4. Sekreter: İpek ÖZERDEM
5. Üye: Seher TÜTENK

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
1. Yıldız HOŞ
2. Rengin Tuna KOÇAK
3. Sevgil ATAKAN MUTLU
4. Fatma KALYONCU
5. İjlal KALAYCI

ALKEV Özel Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı 13 Ekim 2016 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda toplanmıştır. Oylama sonucundan Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri aşağıda belirtildiği şekilde oluşmuştur.

ALKEV Özel Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulu
Filiz Aslan Başkan
Yıldız Hoş Başkan Yrd.
Cenk Akıncılar Muhasip
İjlal Kalaycı Yazman
Pınar Acıpayamoğlu Denetçi
Sevim Temiz Denetçi
Mertem Işıl Üye
İpek Özerdem Üye
Fatma Kalyoncu Üye
Rengin Koçak Üye
Mustafa Uygar Kalaycı Üye
Zehra Ayran Üye

Sevgi ve Saygılarımızla,
Okul Aile Birliği

ALKEV Özel Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği

İlk kez 24.10.2013 tarihinde toplanan Lise Hazırlık sınıfı velileri ve öğretmenleriyle birlikte Okul Aile Birliği seçimi yaptık.

ALKEV Özel Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nde
Okul Aile Birliği Başkanı: Leyla Zincirkıran
Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı: Şeyma Şentürk
Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı: Yasemin Akkoyun
Okul Aile Birliği Sekreteri: Tülay Albant
Muhasip: Ferruh Gülhan görev aldı.

İlk olarak öğretmenler gününde tüm öğretmenlerimize Tema Vakfı adına birer plaket verdik.

25 Aralık günü sınıf velilerimizin yaptığı yemekler ile organizasyon düzenleyip tüm öğretmenlerimiz ve eski mezunlarımızla birlikte yeni yıla “Merhaba” dedik.

Batman Şeyhçoban Ortaokulu’na aramızda topladığımız yardımları ulaştırdık.

Bundan sonraki aktivite programımızda mayıs ayında yapılması planlanan Almanca günde yemekle ilgili çocuklarla yapmayı düşündüğümüz bir workshop, ilköğretimle birlikte düzenlenecek olan Kaplumpapa Şenliği vb. gibi organizasyonlar olacaktır.

Amacımız çocuklarımıza ALKEV çatısı altında eğitici, öğretici aynı zamanda keyif alabilecekleri aktiviteler sunmak, bu aktivitelerden elde ettiğimiz kazançları doğru noktalardaki ihtiyaç sahiplerine çocuklarımız tarafından iletilmesini sağlamaktır.

Bir diğer projemiz ise “Herkes kendi kapısının önünü temizlerse çevre temiz olur” sloganından yola çıkarak haftada bir gün tüm okul öğrencilerinin katılımıyla okul bahçesi temizliği yapmaktır.

Herkese çevreye duyarlı sağlıklı günler dileriz.