Ulaşım

Okulumuzda öğrenci taşıma hizmeti, OKULSER servis şirketi tarafında yürütmektedir.

Servis sürücü ve hostesleri göreve başlamadan önce ve yıl içinde psikolojik danışmanlarımız rehberliğinde hizmet içi eğitimlere katılırlar.

Tüm araçlar; belirli bir yaş sınırında, Karayolları Trafik Kanunu’nda belirtilen maddelere uygun, “Karayolları Trafik ve Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği” belgelerine sahip bulunmaktadır.

Servis araçları ve servis hizmeti “ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi” standartlarına ve Ulaştırma Bakanlığı Okul Servisi Hizmet Yönetmeliği’ne göre düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Tüm servis araçlarının hız denetimleri, takometre ve GPRS donanımı ile sürekli olarak takip edilmektedir.

Ulaşım

Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Yenileme Randevu Sistemi için tıklayın