Yemek

Anaokulumuzda 09.00′da sabah kahvaltısı, 12.00′da öğlen yemeği ve 15.00′da ikindi kahvaltısı (meyve) verilmektedir. Çocukların değişik tat ve lezzetlerin farkına varmalarına ve tabaklarındaki yemeği bitirmelerine özen gösterilir. Sadece beslenme zamanı değil aynı zamanda, sofra kurallarının da öğrenildiği bu saat dilimlerinde, Almanca dil edinimi günlük rutin içinde devam eder.

İlkokul, ortaokul ve lisemizde de öğrencilerimizin besin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, açık büfe kahvaltı ve öğlen yemeği sunulmakta gün yine meyve saati ile son bulmaktadır.

Her ay düzenlenen yemek listesi; alanında uzman diyetisyenler kontrolünde, sağlık ve beslenme şartlarına uygun olarak hazırlanarak velilerimize gönderilmektedir. Yemek listelerinde her ay; Alman, İtalyan, Meksika, Çin gibi dünya mutfaklarının farklı yemeklerinden çocuklarımızın tatmalarına, salata ve sebze barı uygulaması ile sağlıklı beslenme alışkanlığının kazandırılmasına özen gösterilmektedir.

SardunyaALKEV’de yemek hizmeti SARDUNYA tarafından verilmekte ve eskiden olduğu gibi üretim okulumuzda gerçekleşmektedir. 1976 yılından bu yana yalnızca gıda üretimi ve hizmeti alanında faaliyette bulunan firma,  2015 yılı itibarıyla 1.000’in üzerinde iş yerinde, günde 170.000 kişiye yemek hizmeti vermektedir. SARDUNYA, ISO 9001-2000 Kalite Güvence Sistemini örnek bir seviyede uygulayarak ulusal ve uluslararası kalite standartlarını eksiksiz yerine getiren, sektörün öncü kuruluşlarından birisidir.

Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Başvuru Formu için tıklayın Kayıt Yenileme Randevu Sistemi için tıklayın