Bergakademie Freiberg Teknik Üniversitesi ve Dresden Uluslararası Üniversitesi Ziyareti – Eylül 2022

22 Eylül 2022 tarihinde partner üniversitelerimizden Bergakademie Freiberg Teknik Üniversitesi’nin Rektörü ve aynı zamanda Saksonya Eyaleti Devlet Üniversiteleri Rektörleri Birliğinin de Başkanı olan Prof. Dr. Klaus Dieter Barbknecht ile birlikte Dresden Uluslararası Üniversitesi Kurucu Başkanı Prof. Dr.-Ing. Hans Müller-Steinhagen ve Bergakademie Freiberg Teknik Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisinden Mohammed Al Zoabi’yi okulumuzda ağırladık. Konuklarımızla olası iş birlikleri, birlikte yürütülebilecek projeler, öğrenci ve öğretmen değişim programları hakkında detayların görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi. Sonrasında okulumuzun atölyelerini, laboratuvarlarını ve eğitim ortamlarını gezen konuklarımız, ALKEV okullarının sunduğu imkanlar ve verdiği eğitim ile yetiştirdiği öğrencilerini, Almanya’daki üniversitelerinde öğrenci olarak görmekten duyacakları mutluluk ve memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Für Deutsch bitte anklicken.