Yeni Bir Döneme, Lise Yıllarına Merhaba – Eylül 2019

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ve velilerimiz için düzenlediğimiz oryantasyon çalışmasını 5 Eylül Perşembe günü gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz, hazırladığımız grup oyunları ile hem birbirleri ile tanışma fırsatı buldular hem de grup içinde işbirliği yapma, problem çözme ve strateji oluşturma becerilerini, yaşayarak deneyimlediler. Ayrıca oynadıkları keşif oyunu ile de okuldaki birimleri ve yerlerini bulmacalar çözerek öğrenmiş oldular.

Öğrencilerimiz bu deneyimleri yaşarken aramıza yeni katılan velilerimiz de Lise Müdür Yardımcımız ve Rehber Öğretmenimiz tarafından yapılan sunum ile hem ergenlik dönemi ve onları bekleyen zorluklar hem de okuldaki genel işleyiş hakkında bilgi sahibi oldular.

Bir gün süren bu çalışma ile öğrencilerimiz ve velilerimiz lise hayatına ilk adımlarını attılar.