“100. Yılda 100 Etkinlik“ Batuhan Nar ile Kitap Söyleşi – Ekim 2023

Eşitliği, kadın haklarını, bilimin aydınlık yolunu, hoşgörüyü, özgürlüğü, çağdaş uygarlıkla yarışmayı kapsayan bir kavram Cumhuriyet. Bu sayede hepimizin hayatına dokunmaya, bize yol gösterici olmaya devam ediyor.
4.sınıflar olarak çok yönlülüğü ile bize ilham olan Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından yola çıkarak “Mesleklerle Atatürk” kitabını okuma çemberiyle derinlemesine inceledik. Cumhuriyetin en büyük kazanımlarından olan eğitimde kalkınmanın sonucu istediğimiz mesleği seçebilme şansına sahip olduğumuzu bilerek, yapmak istediğimiz mesleklerin hayalini kurduk.
Okul Müdürümüz Sn. Batuhan NAR ile gerçekleştirilen kitap söyleşi ile Atatürk’ün zorlu şartlar altında bile kendine çizdiği aydınlık yolu takip etme kararı aldık. Hazırladığımız pankartlarla “CUMHURİYETİN KAZANDIRDIKLARI” farkındalık yürüyüşü ile tüm okula “YAŞASIN CUMHURİYET” diye haykırdık.

Video için tıklayınız.