Cambridge Uluslararası Sınavlar

Cambridge English Sınavları Yetkili Merkezi British Side ile işbirliği yaparak Ortaokul ve Lise öğrencilerimize sınavlara katılma ve dil seviyelerini uluslararası bir platformda – Avrupa Ortak Dil Çerçevesi kriterlerine uygun olarak- değerlendirme olanağı sunmaktayız.

Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan ve ALTE ( Association of Language Testers in Europe) tarafından onaylanan bu sınavlar Young Learners (Starters, Movers, Flyers) Sınavları ve KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test) ve FCE (First Certificate in English) Sınavları olmak üzere iki gruba ayrılmaktadırlar.

Bu sınavlar öğrencilerimizin okuma (reading), yazma (writing), dinleme (listening) ve konuşma (speaking) becerilerinin tamamını ölçmektedir. Değerlendirmeler Cambridge Üniversitesi tarafından yapılmakta ve sınava katılan her öğrenciye derecesine göre bir sertifika verilmektedir.

Cambridge Uluslararası Sınavlar