“100. Yılda 100 Etkinlik“ Öğrencilerimiz Atatürk’ün Mirasını Gururla Tartıştılar – Ekim 2023

ALKEV Özel Anadolu Lisesinin 9. sınıf öğrencileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını anlamlı bir şekilde kutladılar. Dört genç öğrenci, Atatürk’ün yaptıklarını ve Cumhuriyet’in temellerini, sıradan bir çay sohbeti sırasında tartışarak onurlandırdılar.
Gençler, Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük başarılarını ve devrimlerini çay eşliğinde keyifli bir sohbetle anlattılar. Bu özel anlar, öğrencilerimizin Cumhuriyet’e olan saygılarını ve gururlarını vurguladı.
Öğrencilerimizin, Atatürk’ün mirasını yaşatma ve yeni nesillere aktarma isteği, takdire değer. Bu tarihi olayın canlandırılmasından çok daha özel bir şekilde, gururla anıldığı için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Video için tıklayınız.