6.Uluslararası Dijital Bahar Sempozyumu – Şubat 2020

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri 22 Şubat Cumartesi günü Saint Benoit Lisesinde gerçekleşen “6. Uluslararası Dijital Bahar (UDB) Sempozyumu”na katıldılar. “Yapay Zeka ve Aktif Eğitim” teması ile gerçekleşen sempozyumda, Fen Lisesi 9. sınıf öğrencilerimiz Jeren Oldman ve Öykü Çoban “Bilim ve Sanatın Kesiştiği Atölye”de Eğitim Teknolojileri Koordinatörü ve Kimya Öğretmeni Banu Aykın Köylüer’e eşlik ettiler. Bu yıl lisemizde başlatılan ADiV@ (ALKEV Dijital Vatandaşlık) projesi kapsamında yapay zeka, bilim ve sanatı birleştirdikleri etkinlik deneyimlerini uygulamalı olarak paylaştılar. Coğrafya öğretmenimiz Cengiz Yıldırım ve Matematik Öğretmenimiz Çilem Kahraman Topgüloğlu da “Etkili Öğretimde Disiplinlerarası Eğitim” sunumlarını başarı ile gerçekleştirdiler.Sunumlara katılan, sunum ve atölye çalışması yapan öğretmen ve öğrencilerimiz eğitimde kullanılan yenilikçi dijital uygulamaları deneyimledikleri verimli bir gün geçirdiler.