Acıbadem Üniversitesi Gezisi – Aralık 2016

11.Sınıf FM öğrencileri tıp eğitimi konusunda bilgi almak üzere 1 Aralık 2016 Perşembe günü Ataşehir’de bulunan Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar yerleşkesini ziyaret ettiler. Üniversitenin tanıtım ofisinden bir yetkili kendilerine eşlik ederek sırasıyla yönetim birimleri, araştırma laboratuvarları, amfi ve sınıflar, CASE İleri Düzey Simülasyon ve Eğitim Merkezi, Diseksiyon Laboratuvarları, sosyal tesisler gibi üniversitenin çeşitli birimlerini tanıtıp bilgi verdi. Tıp eğitimi almak isteyen üç öğrencimiz üniversitenin düzenlediği lise öğrencileri için beş günlük staj programına bahar ayında katılmak istediklerini söyleyerek ayrıntılı bilgi aldılar. Geziye katılan tüm öğrenciler her açıdan son derece yararlı bir ziyaret olduğu konusunda hemfikir olarak okula geri döndüler.