ALKEV Aile Atölyesi – Aralık 2018

25 Aralık Salı günü Bilişim Teknolojileri ve Görsel Sanatlar zümrelerinin iş birliği ile ilk aile atölyemizi gerçekleştirdik. Atölyemizin amacı ailece okul içinde ortak üretim zamanları yaşatmaktı. Atölye kapsamında öğrencilerimiz ebeveynleri ile birlikte seramik atölyesinde balık figürleri ve Ahşap Atölyesinde kendi ahşap kelebeklerini yaptılar. Kestikleri ahşap figürleri Görsel Sanatlar Atölyesinde boyadılar.
Atölyeye destek veren görsel sanatlar öğretmenlerimiz Yeliz İşanç Arapoğlu, Ezgi Sönmez, Çiğdem Uslusoy Öz’e ile bilişim teknolojileri öğretmenlerimiz Lamia Aktaş ve Hakan Ataş’a teşekkür ederiz. Bundan sonra yapacağımız aile atölyelerinin duyuruları için web sitemizi ve k12 sistemini takip etmenizi öneririz.