ALKEV Lisesi Öğrencileri Bilim ve Teknolojinin Lider Kadınları ile Buluştu – Şubat 2020

ALKEV Lisesinden gönüllü bir grup öğrencimiz, 22 Şubat Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü ve IEEE öğrenci kolunun 6. kez organize ettiği “Bilim ve Teknolojide Lider Kadınlar Zirvesi”ne katıldılar. Öğrencilerimiz, saha mühendisi, iş insanı, üst düzey yöneticilik, girişimcilik gibi pek çok alanda kendilerine rol model olabilecek kadınların ilham verici konuşmalarını ve panellerini dinlediler. Microsoft Ortadoğu ve Afrika Grup Direktörü Çiğdem Kayalı ve IEEE Türkiye WIE (Women in Engineering) Başkanı ve PES (Power and Energy Society) Global Temsilcisi Simay Akar ile birebir sohbet etme fırsatını da buldular. Bu başarılı ve verimli organizasyona ev sahipliği yapan Boğaziçi Üniversitesi BUEC kulübü öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.