ALKEV Münazara Kulübü “Birikim Günleri” Eğitimlerinde – Mart 2017

ALKEV Münazara Kulübü öğrencilerimiz 4-5 Mart 2017 tarihinde Argüman Fabrikası’nın organize ettiği “BİRİKİM GÜNLERİ” eğitim programına katıldılar.

ALKEV Münazara Kulübü öğrencilerimiz, “BİRİKİM GÜNLERİ” eğitimlerine katılarak genel kültürlerine faydalı olacak birkaç farklı disiplinde birikim ve bu birikim etrafında şekillenecek argümantasyonlarla kendilerini geliştirebilecek deneyimler kazanmış oldular.

Öğrencilerimiz, 2 gün süren eğitimlerde “Liberalizm, Marksizm, Küreselleşme ve Eleştirileri, 2016 ve 2017’de Dünyada Yaşanan Siyasi ve Ekonomik Gelişmeler, Hukuk Politikaları, Dünya Siyasi Tarihi ve Günümüze Yansımaları, Soğuk Savaş Dönemi ve Sonrası, Terörle Savaş, Merkez Bankaları Ne Yapar, Tarım Devrimi, Kentsel Devrim ve Endüstri Devrimi” başlıklı dersleri, bu konuların ilgili bölümlerinden mezun Argüman Fabrikası münazaralarından dinlediler.

ALKEV Münazara Kulübü öğrencilerimiz ülke ve dünya gündemini yakından takip edebilecek, gelişmeleri doğru analiz ederek geleceği ve geçmişi doğru okuyabilecek deneyimler kazanarak kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar.