14. Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışması – Nisan 2016

ALKEV Özel Ortaokulu olarak İstanbul ili genelinde düzenlediğimiz Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışmamızın bu seneki konuları 5 ve 6. sınıflar düzeyinde “Hayatın Yedi Rengi”, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde “Sınırların Ötesi”ydi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ALKEV Özel Ortaokulu olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve “Küçük Çocuklar Büyük Düşünceler” sloganıyla bu yıl on dördüncüsünü düzenlediğimiz Özgün Düşünce ve  Kompozisyon Yarışması ödül törenimizi 1 Nisan 2016 Cuma günü ALKEV Özel Okulları konferans salonunda gerçekleştirdik. Piyano, keman, yan flüt dinletileri, koromuzun söylediği parçalar, lirik dans  ve dereceye giren öğrencilerin yazılarıyla ödül törenimiz, duygu ve düşüncelerimizde güzel izler bıraktı.

İstanbul’un pek çok ortaokulundan yarışmaya katılan öğrencilerin yazılarını jüri üyeleri Feyza Hepçilingirler, Figen Atalay, Filiz Özdem inceledi ve değerlendirdi. Jüri üyelerimize destekleri ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz.

14.Özgün Düşünce ve Kompozisyon Yarışması’nda 5 ve 6. sınıflar düzeyinde İELEV Özel Ortaokulundan Ezgi ARIKANOĞLU Nazan Moroğlu mansiyon ödülünü, Özel Şişli Terakki Ortaokulundan Defne DİNÇER üçüncülük ödülünü , Şemseddin Sami Ortaokulundan İlayda YURDAKUL ikincilik ödülünü , TED İstanbul Koleji Ortaokulundan Sude SÜRAL birincilik ödülünü kazandı.

7 ve 8. sınıflar düzeyinde ise Bülent Ecevit Ortaokulundan Sedanur ALBAYRAK  Ayşe Füsun Arıbaş mansiyon ödülünü, Özel ALEV Ortaokulundan Birce ÖZENÇ üçüncülük ödülünü, ALKEV Özel Ortaokulundan Ekin KAYA ikincilik ödülünü, Özel Şişli Terakki Ortaokulundan Zeynep Berra KAYA birincilik ödülünü kazandı.  Yarışmamıza katılan öğrencilerimizi kutluyoruz.

ALKEV Özel Okulları olarak duygu ve düşüncelerini özgün biçimde ifade eden, geleceğimizin mimarları değerli gençleri her yıl bir çatı altında buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.