ALKEV’in Yılsonu Sergisi GALERİBU – Mayıs 2014

ALKEV Özel Okulları öğrencilerinin 2013-2014 eğitim-öğretim yılının sonunda gerçekleştirdikleri çalışmaları Galeri Bu’da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

ALKEV Özel Okulları’nın Görsel Sanatlar Öğretmenleri Yeliz İŞANÇ ARAPOĞLU ve Melek YAVAŞ ÖZBAYRAK’ın Galeri Bu ile ortaklaşa geliştirdikleri proje, resim atölyelerinde çalışmalarını yürüten öğrencilerin tuval üzerine akrilik resimler ve karışık teknik uygulamalarının galeri mekanında yerleştirilmesiyle sonuçlandırıldı.

Açılışında yine okul öğrencilerinin müzik dinletisi sundukları etkinlikte, çocuk kitapları yazar Işın Emeç de öğrencilerle bir okuma etkinliği gerçekleştirdi. Tematik olarak “Görmek ve Fark Etmek” üst başlığı altında toplanan eserlerde İstanbul’a dair çizimler, Op-Art uygulamaları, porteler ve doğal yaşam gibi konular ele alındı. Sergi 30 Mayıs tarihine kadar izlenebilir.