Bauhaus Universität BIDS-Projekt – Nisan 2022

Partner üniversitemiz Bauhaus Universität Weimar’dan gelen misafirlerimiz Kristina Ölsner ve Michaela Peisker BIDS-Projesi kapsamında 10 ve 11. sınıf öğrencilerimize Almanya’da üniversite eğitimi, Bauhaus üniversitesi ve bölümlerinin tanıtımını içeren bir sunum ve öğrencilerimizle bir meslek envanteri etkinliği yaparak ilgi alanları doğrultusunda okuyabilecekleri bölümler hakkında farkındalık yarattılar.

BIDS-Projesi, Bauhaus Universität Weimar’ın üç farklı ülkeden üç partner okulu ile birlikte bu yıl ilkini düzenlediği ve öğrencilerin Bauhaus üniversitesinde katılabilecekleri iki haftalık dil kursu, ilgi duydukları bölümlerin oturumlarına katılma fırsatı ve çevre gezileri sunan bir projedir.