“Engelsizsiniz” Sosyal Sorumluluk Projesi – Şubat 2017

“Engelsizsiniz”

4.sınıflar olarak biz, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyoruz. Bu amaçla İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği (İED) ile işbirliği yaparak işitme engellilerin hayatına bir nebze de olsa mutluluk katmak için çalışmalara başladık. Daha önce reklamlardan da tanıdığımız Muharrem, ailesi ve İED yetkililerinin katılımıyla 17.02.2017 Perşembe günü konferans salonumuzda söyleşi gerçekleştirdik. Böylece öğrencilerimizin işitme engellileri anlamaları, dünyaya onların bakış açılarıyla bakmaları ve empati kurmalarını sağladık. Söyleşi sonrasında Muharrem’in öğrencilerimize küçük sürprizleri de çok güzeldi. Gerek Muharrem gerekse bizler çok eğlendik ve mutlu olduk. Engelsiz bir dünya için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İED için Mart ayında kermes için hazırlıklarımıza şimdiden başladık.