ESOL Sınavları 2018

Öğrencilerimiz bu sene yine, okulumuzun da ev sahipliliği yaptığı, Cambridge Üniversitesinin tüm dünyada uyguladığı ESOL (English for Speakers of Other Languages) sınavlarına katıldılar.
Uluslararası düzeyde okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinin ölçüldüğü bu sınavda öğrencilerimiz çok iyi sonuçlar elde ettiler ve düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

ESOL EXAMS

This year again, our students participated in Cambridge University’s ESOL (English for Speakers of Other Languages) exam, which is carried out throughout the world.
In this exam four linguistic skills are evaluated on an international level and our students have achieved a great success and they got their certificates with a ceremony.