eTwinning Yeni Yıl Kartı Değişim Projesi – Ocak 2024

eTwinning Yeni Yıl kartı değişim projesi, ALKEV İlkokulu öğrencilerinin önderliğinde, Yunanistan, Polonya, Fransa ve İspanya’dan ilkokul öğrencilerini Sanat, Almanca ve İngilizce bölümlerinin ortak çalışmasıyla bir araya getirdi. Öğrenciler, yaratıcı bir şekilde tasarlanmış Yeni Yıl kartları alışverişi yoluyla farklı kültürel kökenden gelen akranlarıyla bağlantı kurma fırsatını yakaladılar. Proje yalnızca sanatsal ifadeyi teşvik etmekle kalmadı, aynı zamanda dil öğrenimini ve kültürel anlayışı da teşvik etti. Görsel Sanat bölümünün iş birliğiyle öğrenciler benzersiz sanatsal bakış açılarını sergilerken, Almanca ve İngilizce bölümleri de iletişim ve dil alışverişini kolaylaştırdı. Bu kültürlerarası girişim, genç öğrenciler arasında küresel farkındalığı ve birliği teşvik etmede eğitimin gücünü örneklendiriyor.

Video için tıklayınız.