Eyüboğlu Eğitim Kurumları XX. Bilim Şenliği ve Proje Yarışmasında Üçüncülük Ödülü – Mayıs 2019

Keşfeden, sorgulayabilen ve sürekli öğrenmeye istekli, karşılaşılan her türlü sorunun bilimsel yöntemlerle çözülebileceğini fark eden, grup çalışmalarına yatkın öğrenciler yetiştirmek amacıyla okulumuzda fen bilimleri proje çalışmaları yürütülmektedir.

11 Mayıs 2019 tarihinde “Eyüboğlu Eğitim Kurumları XX. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması’na 6 proje ile öğrencilerimiz katılmıştır. Öğrencilerimiz projelerini etkili bir şekilde sunmuş ve diğer öğrencilerin hazırladıkları projeleri dinleme fırsatı bulmuşlardır.

5.sınıflardan ALYA TUNCEL-İLAY TUNCEL “Ateş Ölçerim Renk Değiştirir, ERTUĞRUL ÇATAL “Doğal El Dezenfektanı”, 6.sınıflardan BARANSEL CAN BASKINCI-EGE SEZGİN “Saprofit Bakterilerin Bitki Gelişime Etkisi”, NAZİFE İLSU TEMİZ “Otoparkta Boş Yeri Söyle, Hava Kirliliğini Önle”, 7.sınıflardan BERKE DÜNDAR “Akıllı Musluk”, ARAL EFE MERMER “Güneş Panelli Perde” projeleri ile okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

5.sınıflardan ALYA TUNCEL-İLAY TUNCEL “Ateş Ölçerim Renk Değiştirir” adlı projeleriyle, 5.sınıflar kategorisinde üçüncülük ödülü kazanmışlardır.

Bilim dolu, keyifli bir gün geçiren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.