Ilgaz Gezisi – Ocak 2023

Kulaklarımızda Anadolu’nun en yüce dağı dizeleriyle yer eden Batı Karadeniz’in en yüksek dağlarından Ilgaz’a, ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin hep güzel anılarla hatırlayacakları kültür eğitim gezimizi gerçekleştirdik. Osmanlıdan kalma tek tımarlı sipahi konağı olan İzbeli Çiftliğindeki kahvaltımız ile başlayan gezimizin ilk gününde, Kastamonu Kent Müzesini gezen öğrencilerimiz şehrin güzelliklerini, doğasını ve tarihini yakından tanıdılar. Gezinin ikinci gününde teleferik ile Ilgaz Dağı’nın zirvesine tırmanan öğrencilerimiz Yurduntepe Kayak Merkezinde kar ve temiz havanın keyfini çıkartarak çeşitli aktiviteler ile ilk dönemin yorgunluğunu attılar. Son gün yapılan barbekü partisinin ardından öğrencilerimiz hayat boyu hatırlayacakları bilgi ve güzel anları valizlerine koyarak dönüş yolculuğuna başladılar.

Video için tıklayınız.