İnternetin Doğru ve Güvenli Kullanımı – Mart 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma servisinin Rehberlik çalışmaları kapsamında düzenlediği “İnternetin Doğru, Güvenli Kullanımı ve İnternet Bağımlılığı” konulu seminer 11 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Seda Gökçe Turan tarafından gerçekleştirilen seminere hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz katıldılar. İnternet kullanımının hangi aşamadan sonra bağımlılık haline geldiği, doğru ve güvenli internet kullanımı için dikkat edilecek noktalar, dijital medya okur yazarlığı, dijital vatandaşlık, siber zorbalık ve böyle bir duruma maruz kalındığında işleyen yasal süreçler gibi konuların işlendiği seminerimiz öğrencilerimizin yönelttikleri sorular ile sona erdi.