Intro.Bauhaus – Haziran 2023

Öğrencilerimiz Elif Cansu B., Hayati Esat M. ve Utku Y. partner üniversitemiz Bauhaus Universität Weimar‘ın düzenlediği “Intro.Bauhaus” programı kapsamında Romanya, Hırvatistan, Macaristan ve Rusya’dan da katılım sağlayan öğrenciler ile birlikte dil kursuna katılarak edindikleri Almanca bilgilerini kullanma ve geliştirme imkanları oldu.

Program kapsamında Bauhaus Üniversitesinin “Sanat ve Tasarım”, “Medya ve “Mimarlık” fakültelerinin derslerine katılma imkanlarıyla bölümleri daha yakından tanıdılar.

Ayrıca Jena gezimiz sırasında hem Friedrich-Schiller-Universität Jena hem de Ernst-Abbe-Hochschule Jena’nın bölümleri ve başvuru şartları ile ilgili bilgi alıp, Ernst-Abbe-Hochschule Jena’nın iki bölümünden örnek ders dinleme ve Sağlık bölümünün SkillsLAB’ını ziyaret etme fırsatı elde ettiler.