İntro Bauhaus – Temmuz 2022

Öğrencilerimiz Bauhaus üniversitesi “Intro Bauhaus” programı kapsamında Hırvatistan İtalyan Ortaokulu Dante Alighieri Pula-Polo ve Romanya Gheorghe Lazăr National College öğrencileri ile birlikte Almanca kursuna katılıp çeşitli etkinliklerde rol alıp, Weimar, Erfuhrt ve Jena şehirlerini gezip tarihi bilgileri hakkında bilgiler edinmişlerdir.

Program kapsamında Friedrich-Schiller-Universität Jena, Ernst-Abbe-Hochschule Jena ve Bauhaus Universität Weimar’ı ziyaret edip Almanya’da üniversite eğitimi, bölümleri ve başvuruları hakkında danışmanlık almışlardır.

Bauhaus üniversitesinde Medieninformatik okuyan 2019 ALKEV mezunu Hasan Yücel öğrencilerimiz ile buluşup Weimar’da yaşam ve üniversite hakkında deneyimlerini paylaşmıştır.

Program sonunda öğrencilerimiz sunumlarını yapıp sertifikalarını almışlardır.