Koray Avcı Çakman ile Yazar Atölyesi – Aralık 2021

10 Aralık 2021 Cuma günü, “Düşlerin Peşindeki Çocuk” kitabının yazarı Koray Avcı Çakman’ı çevrim içi olarak okulumuzda ağırladık. Kendisi öğrencilerimizle yazar olma yolunda attığı adımları paylaştı. Bu kitabında kendini ve dünyayı keşfetmeye çalışan bir çocuğun hikâyesini yazdığını, içindeki serüvenleri kendi yaşantısından yola çıkarak hayal ettiğini dile getiren yazarımız hayal ettiklerimizin peşinden gitmeye vurgu yaptı. Düşlerimizin peşine düşerek farklı insanlar tanıyabileceğimiz ve çeşitli beceriler kazanabileceğimiz kesin görünüyor.

Karşılıklı konuşmalarla geçen sohbetten son derece keyif aldık. Yazarımızı teşekkürlerimizle uğurlarken biz düşünmeye devam… Düşlerimizi ne renge boyarız? Yalnızca peşinden gidilen düşler mi gerçekleşir? Böyle güzel kitapları biz de yazabilir miyiz? Gerçekleşen düşleriniz bol olsun…