Lösemili Çocuklar Haftası Etkinlikleri – Kasım 2019

Maskeni Tak Farkındalık Yarat

ALKEV Özel Okulları öğrencileri tarafından, 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle LÖSEV iş birliğiyle etkinlikler düzenlendi. LÖSEV tarafından lise ve ortaokul öğrencilerimize seminer verildi. Etkinliklere özenerek hazırlanan öğrencilerimiz, “Maskeni Tak Farkındalık Yarat” projesi kapsamında çalışmalar yaptılar. Proje kapsamında, okulumuzun 4C sınıfı öğrencileri, boyadıkları maskeleri takarak okul koridorlarında dolaştılar. Farkındalık yaratmak ve LÖSEV’e yardım amacıyla kurulan satış standını diğer öğrencilerimize duyurdular.

Farkındalık projeleri kapsamında yapılan bir diğer etkinlik ise ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu YADA Gençlik Kulübü tarafından gerçekleştirilen satış oldu.

Tüm geliri LÖSEV’e bağışlanmak üzere yapılan satışa öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.