Münazara Kulübü Birikim Günlerinde – Kasım 2017

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi Münazara Kulübü öğrencilerimiz 4-5 Kasım 2017 tarihinde MEF Üniversitesinde düzenlenen Argüman Fabrikası’nın organize ettiği  “BİRİKİM GÜNLERİ-1” eğitim programına katıldılar.
ALKEV Münazara Kulübü öğrencilerimiz, “BİRİKİM GÜNLERİ-1” eğitimlerine katılarak genel kültürlerine faydalı olacak birkaç farklı disiplinde birikim ve bu birikim etrafında şekillenecek argümantasyonlarla kendilerini geliştirebilecek deneyimler kazanmış oldular.
Öğrencilerimiz, 2 gün süren eğitimlerde “Hukuk Sosyolojisi, 2017’de Dünyada Yaşanan Siyasi ve Ekonomik Gelişmeler, Günümüz Ortadoğu İlişkileri ve Aktörleri, Güney Amerika Devrimleri, Arap Baharı, Tüketim ve Gösteri Toplumu, Baulrillard ve Guy Debord Ekseninde Günümüzde Tüketim Nedir?, Nasıl Yapılmaktadır?, Tüketimin Yaygınlaşması Sınıf Farklarını Giderir mi?, Tarihte Aydınlanma Çağı, Türk Dış Politikası” başlıklı konularda, bu konularda uzman mezun Argüman Fabrikası münazırlarından dinlediler.
ALKEV Münazara Kulübü öğrencilerimiz ülke ve dünya gündemini yakından takip edebilecek, gelişmeleri doğru analiz ederek geleceği ve geçmişi doğru okuyabilecek deneyimler kazanarak kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar.