Öğrenci Birliği Lise Başkanlık Seçimleri – Ekim 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak okulumuzda yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması amacıyla her yıl gerçekleştirdiğimiz “ÖĞRENCİ BİRLİĞİ” seçimleri tamamlandı.

15 Ekim Cuma günü başlayan Öğrenci Birliği başkanlık seçimi propaganda çalışmaları, okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen ve başkan adaylarının kendilerini ifade etme fırsatı buldukları “Demokrasi Meydanı” sonrasında, öğrencilerimizin 22 Ekim Cuma günü oylarını kullanması ile sona erdi. ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri sandıklara giderek kullandıkları oylar ile Öğrenci Birliği başkanını ve Öğrenci Birliği sınıf temsilcilerini seçmiş oldular. Sandık kurulunun yaptığı sayım sonucunda okul başkanlığına seçilen öğrencimizi ve sınıf temsilcilerini kutluyor, bu yıl yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz.