“Osmanlı Cadısı” Romanı Okuma Atölyesi – Nisan 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, 19 Nisan Pazartesi günü nisan ayı okuma kitapları olan “Osmanlı Cadısı” romanını konuşmak üzere yazar Barış Müstecaplıoğlu ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Söyleşide öğrencilerimiz, bir İstanbul bilim kurgusu olan “Osmanlı Cadısı” romanından hareketle “distopya, bilim kurgu, fantazya, teknoloji ve gelecek” kavramları üzerinden merak ettikleri soruları yazarımıza yönelttiler. Değerli katılımı ve sorularımıza verdiği içten yanıtları dolayısıyla yazarımız Barış Müstecaplıoğlu’na çok teşekkür ediyoruz.

ALKEV Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimizin yazar Barış Müstecaplıoğlu ile “Osmanlı Cadısı” romanı üzerine yaptıkları söyleşiyi spotify, apple, anchor.fm ve google podcast hesaplarımızdan dinleyebilirsiniz.
Dinlemek için tıklayınız.