Palandöken Kayak Kampı – Aralık 2022

Geleneksel ALKEV Kayak Kampı, ilk ve ortaokul kademesinden öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile İstanbul Havalimanı buluşması ile başladı. Beyaz rüyanın yazılacağı, sayısız anının birikeceği yer Erzurum’du. Erzurum’a varış ve otele yerleşmenin hemen ardından program başladı. Kayak seviyelerine göre ayrılan öğrencilerimiz, ilk günden pistlere çıktı.

Palandöken Kayak Akademi’nin profesyonel kayak eğitmenleri ve beden eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde günde sabah iki ders saati ve öğleden sonra iki ders saati kayak yapan öğrencilerimiz pistlerde boy gösterdi. Kamp boyunca etütlere katılarak ders tekrarları da yapan öğrencilerimiz; sinema saati, gece kayağı, sertifika töreni ile unutulmaz anılar biriktirdi.

Video için tıklayınız.