Palandöken Kayak Kampı – Aralık 2023

ALKEV Özel Okullarında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen kayak kamplarına 2023’te bir yenisi daha eklendi. Öğrencilerimizle beraber bu yıl da Erzurum Palandöken’in beyaz dünyasında unutulmaz anılar biriktirdik.

Öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte gerçekleşen ALKEV Kayak Kampımız, Paka Akademi’nin uzman eğitmenleri eşliğinde, öğrencilerimizin kayak seviyelerine göre gruplandırılmasıyla gerçekleşti. Programın başlaması ile birlikte öğrencilerimiz günün her anını dolu dolu geçirdi. Kamp süresince her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere toplamda dört ders saati boyunca kayak yapan öğrencilerimiz, Palandöken’in zirvelerindeki pistlerde yeteneklerini sergileyerek keyifli vakit geçirdiler.

Kayak saatlerinin yanında akademik becerilerin gelişimine de yardımcı olan etüt ve kitap okuma saatleri ile öğrencilerimiz kendilerini sürekli olarak geliştirme fırsatı buldular. Kampta spor aktivitesi ve etüt saatlerinin yanı sıra sinema saati, gece kayağı, sucuk partisi ve sertifika töreni gibi özel etkinlikler de yer aldı. Bu özel anlar, öğrencilerimizin kamp boyunca unutulmaz bir deneyim yaşamalarına katkı sağladı.