Prof.Dr. Erhan Erkut ile Söyleşi: “Geçmişten Geleceğe Yetkinlikler” – Mayıs 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz, Prof.Dr. Erhan Erkut ile MEF Üniversitesi Maslak Kampüsünde bir araya geldi. “Geçmişten Geleceğe Yetkinlikler” konu başlığıyla interaktif olarak söyleşiyi gerçekleştiren değerli hocamız, yetkinlik sahibi olarak meslek seçimi yapmanın ve üniversiteye bilinçli öğrenciler olarak adım atmanın önemini vurguladı.

MEF Üniversitesi Maslak Kampüsünde gerçekleşen söyleşi sonrasında öğrencilerimiz kampüs turu yaparak üniversitenin derslik, kütüphane ve laboratuvar imkanlarını, Sanat ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin proje çalışmalarını yürüttüğü FADA-Hangarı, Hukuk Fakültesine ait olan uygulama mahkeme salonunu yerinde görebilme, üniversiteye dair sorularını tanıtım uzmanlarına sorabilme fırsatını elde ettiler.