Bauhaus Sanat ve Tasarım Projesi – Haziran 2014

Alman Bauhaus Okulu/ekolü üzerine renkli, eğlenceli ve yaratıcı bir sanat ve tasarım kampı ALKEV öğrencileri ile gerçekleştirildi.

16-20 Haziran tarihleri arasında PACE Çocuk Sanat Merkezi’nde her gün saat 10.15-14.00 arasında 16 öğrenci hem Bauhaus Okulu/ekolü hakkında teorik bazı bilgiler edindi hem de farklı malzeme ve tekniklerle tanışarak öğrendiklerini yaratıcı ve eğlenceli bir şekilde uyguladılar. Kamp boyunca yapılan bütün eserler 20 Haziran Cuma Günü ALKEV Okullarında bir sergi ile tüm okul ve ailelerle paylaşıldı.

Plastik ve görsel sanatların neredeyse her dalından uygulamalar yaptığımız kampımızdan aktivite videomuz izlemek ister misiniz?

PACE Çocuk Sanat Merkezi(Barış KARAYAZGAN) & ALKEV (Yeliz İŞANÇ ARAPOĞLU-Burcu SARI)