SEMEP “En İyi Doğayı Koruma” Ödülü – Mayıs 2022

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu ve MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları iş birliğinde “Kent Kültürü, Suyun-Toprağın-Havanın Korunumu, Geri Dönüşüm, Ekolojik Denge, Endüstri 4.0” temaları ışığında gerçekleştirilmiştir.
Ekolojik, Ekonomik, Sosyal ve Teknolojik Kent Dönüşümü temasıyla gerçekleştirilen SEMEP afiş ve proje gününde öğrencilerimiz Defne Birkan, Melis Çıbıkçı, Alise Erkenci, Ela  Derin Doğan, Eda Nermin Altınova, İrem Akanlar, İkra Sude Kurt, Nehir Erten ve Alya Tumak’tan oluşan takımlarımız Almanca ve Türkçe afiş tasarımları, geri dönüşüm ürünlerinden tasarladıkları şapka ve ‘Ekolojik Site’ proje sunumları ile katılarak SEMEP yarışmasında ‘EN İYİ DOĞAYI KORUMA ÇALIŞMASI’ ödülünü almışlardır.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.