1.Geleneksel Şiir Dinletisi – Mayıs 2015

“Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine
bu hasret bizim!”

Nazım Hikmet

15 Mayıs 2015 günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilen şiir dinletimizde ALKEV ortaokulu ve lisesinde öğrenim gören gençler, arkadaşlarına çağdaş Türk şiirinden örnekler sundular. Ozanların şiirlerindeki dünyalarda gezdirdiler bizi. Atatürk’ümüzün açtığı uygarlık yolunda büyük gelişmeler gösteren şiirimizden güzel bir seçki ile buluşurken Türkiye’de soylu bir şiirin varlığını hissettik yeniden. Bu onuru bize yaşatan ozanlarımızı da andık her bir şiirde.

Ve sevgili öğrencilerimizle gurur duyduk, sahnedeki başarıları görülmeye değerdi. Müzik ve şarkılarla renklenen dinletimiz kulaklarımızda hoş bir seda bıraktı. Gençlerimizi izlemeye doyamadık. Gençlerimize bize yaşattıkları güzel anlar için çok teşekkür ederiz.