Türk Alman Üniversitesi Tanıtım Gezisi – Haziran 2022

Anadolu ve Fen Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Türk-Alman Üniversitesine tanıtım gezisi gerçekleştirdik. Türk-Alman Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yapılan tanıtım sunumunda üniversitenin eğitim ve kampüs olanakları, Almanya partner üniversiteler ile iş birlikleri, çift diploma imkanları, Almanca eğitim veren liselerden mezun olanların Türk-Alman Üniversitesindeki avantajları, üniversite eğitimi süresince staj çalışmaları ve mezunların hangi iş olanaklarına sahip olduklarına dair bilgiler paylaşıldı. Geziye katılan öğrencilerimiz, tanıtım sunumu sonrasında bir taraftan fakülte binalarını gezerken diğer taraftan üniversite ile ilgili sorularını sorarak kampüs turunu tamamladılar.