Türk-Alman Üniversitesi Tanıtımı – Nisan 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak, kariyer planlama etkinlikleri kapsamında 26 04.2021 tarihinde Türk-Alman Üniversitesi tanıtım webinarını gerçekleştirdik. Üniversitenin tanıtım ekibi tarafından gerçekleştirilen sunumda; üniversitede bulunan lisans programları ve içerikleri, üniversite için gerekli olan Almanca dil yeterlilik seviyesi, Almanya’daki partner okullar ve çift diploma olanakları, Almanya’da sağlanan staj imkanları gibi konular üzerinde duruldu. Türkiye’deki Almanca eğitim veren liselerden mezun olan öğrencilere özel kontenjan ayıran Türk-Alman Üniversitesinin öğrencilerimize de sunmuş olduğu bu ayrıcalıktan da detaylı olarak bahsedildiği webinar, öğrencilerimizin de soruları ile tamamlanmış oldu.