Yönetim Kurulu Üyemiz İclal Cankorel’i Ziyaret Ettik – Aralık 2014

Geçtiğimiz hafta okulumuzun Kurumsal İletişim Koordinatörü Neşe Raymund ve Lise Almanca Koordinatörü Ayten Ertonga, ALKEV Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz olan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın İclal Cankorel’i ziyarete gittiler.

Keyifli geçen çay sohbetinde okulumuzun yurtdışı ve yurtiçi projeleri üzerinde görüşüldü ve planlamalar yapıldı. Ardından Sayın İclal Cankorel, Alman edebiyatının usta yazarlarının kitaplarını dilimize çevirerek Türk okuruna kazandırdığı eserlerden, Goethe’nin “Faust”, Heinrich von Ofterdingen’in “Novalis” ve Franz Kafka’nın “Dönüşüm” adlı kitaplarını öğrencilerimiz için imzalayarak kütüphanemize hediye etmiştir.

Kendisine bizi ağırladığı ve kitapları öğrencilerimize armağan ettiği için tüm kurumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

iclal-cankorel-ziyaret