17 Aralık 2019 “Çocuğum İnternet’te Ne Kadar Güvende?” Veli Semineri

Sayın Velimiz,
Teknolojik araçların günlük kullanım süreleri günden güne artmaktadır. Teknolojinin içine doğan çocuklarımız için bu durum normal sayılsa da çocuklarımızın gelişimi açısından bazı sıkıntıları barındırmaktadır. Gün içinde aldığımız e postalar, çocuklarımızın oynadığı oyunlar, sosyal medya araçları gibi tüm uygulamalar cep telefonlarımız, tabletlerimiz ve bilgisayarlarımız yoluyla internet üzerinden bağlantılıdır.

ALKEV Özel Okulları Bilişim Teknolojileri Bölümü olarak bizler de bu konuda sizleri bilgilendirmek amacıyla 10 yılı aşkın süredir “Teknolojinin Eğitime Entegrasyonu”, “Dijital Vatandaşlık” ve “Geleceğin Meslekleri” konularında çalışmalar yapan Işıl Boy Ergül’ün konuşmacı olduğu bir seminer düzenledik.  Bu seminerde öğrencilerimizin sosyal medyadaki sahte hesapları nasıl anlayabilecekleri gösterilecek diğer yandan “Mavi Balina(Blue Whale), Momo” vb. oyunların tehlikelerinden ve alabileceğiniz önlemlerden bahsedilecektir. Bununla birlikte çocuklar için uygunsuz olan videoları nasıl engelleyebileceğinizden, çocuklarla faydalı etkinler yapabileceğiniz site ve uygulamalardan söz edilecektir.

17 Aralık 2019 Salı okulumuzda gerçekleşecek “Çocuğum İnternette Ne kadar Güvende?“ konulu seminere davetlisiniz.

Saygılarımızla,

Ayşenur Yavuz