Yurt Dışı Eğitim Paneli 2 – Nisan 2019

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Mart ve Nisan aylarında da yurt dışında eğitim imkanlarını tanıtmayı sürdürdü.
İlk konuk, Amerika’dan Michigan State University’nin Rektör Başdanışmanlarından ve aynı zamanda T.C. Fahri Başkonsolosu da olan Nurten Ural, 27 Mart 2019 tarihinde 9, 10, 11 ve 12. sınıflara üniversiteye kabul şartları, Amerika’da okumak ve yaşamak konularında ayrıntılı bir sunum yapmış ve öğrencilerden gelen soruları yanıtlamıştır.

3 Nisan 2019 Çarşamba günü ise F/U Group of Companies kurumundan Pazarlama Direktörü Seyfi Koç ve Ofis Müdürü Esra Aşıkoğlu Koç, Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıflara Almanca Dil Eğitimi, üniversiteye hazırlık eğitimi, dual eğitim, staj imkanları ve yaz okulları gibi konularda, kurumları tarafından sunulan imkanlarla ilgili bilgileri paylaşmış ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır.

Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı, öğrencilere çeşitli eğitim imkanları konusunda farklı alternatiflerle bilgilendirmeyi sürdürecektir, bunun için iki haftada bir yenilenen panomuzu ve her ay sonu yayınladığımız bülteni takip etmeleri yeterli olacaktır.