1. “Parıldayan Kitaplar Şenliği” – Mart 2024

“Parıldayan Kitaplar Şenliği” çocukların unutamayacağı bir şölen olarak hafızalarına kazındı. Her yıl tekrarlanacak olan bu şenlik, öğrencilerimizin kafalarındaki kitap ve kütüphane algısını olumlu yönde değiştirdi. Öğrencilerimiz severek okudukları kitapların yazarları ile buluştu ve kitaplarını imzalatma şansı yakaladı. Ayrıca drama ve tiyatro gösterilerine, kitap atölyelerine ve söyleşilere katılma imkânı buldular. Hafta boyunca hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz, kitap satış stantlarımızda dikkatle tercih edilmiş yayınevlerinin kitapları ile buluştu. ALKEV Özel İlkokulu “Parıldayan Kitaplar Şenliği” boyunca kitaplarla dolu bir hafta geçirdi. Önümüzdeki sene Mart ayının son haftasında görüşmek üzere. Kitaplarla kalın.